Policy

Vid anmälan till utbildningen Naturterapeut gäller följande

Utbildningen kostar 42.000 kr + moms (52.500 kr)
Betalningen betalas terminsvis, dvs vid två tillfällen 21.000 kr + moms (26.250kr). Fakturorna skall vara betalda till fullo 2 veckor före kursstart.

Vi har valt att ha begränsat med deltagare på våra utbildningar för att kunna ge Dig bästa möjliga kvalitet i utbildningen. Vi måste också planera och boka kurslokal samt trycka kursmaterial. För att vi ska kunna göra detta på bästa sätt har vi skapat en policy om vad som gäller vid anmälning och avbokning till någon av våra utbildningar.

Plats tilldelas i kronologisk ordning som anmälningarna kommer in till oss. Vi gör en bedömning på vilken bakgrund Du har och meddelar dig snarast om Du inte har behörighet.

Efter att vi fått in din anmälan skickar vi en bekräftelse på din anmälan där du fyller i att du tagit del utav vår policy som berör din anmälan.

Om du mot förmodan av någon anledning önskar avboka din plats gäller följande:

Din anmälan är bindande 2 veckor före kursstart. Det betyder att du faktureras terminsavgiften oavsett, om du avbokar mindre än 2 veckor före första kurstillfället.

Du betalar utbildningen per termin, sammanlagt två terminer under ett år. Om du väljer att avsluta utbildningen när du påbörjat en termin återbetalas inget av kursavgiften.

Det betyder att om du betalat in en terminsavgift på 21000 kr + moms och du går första delkursen och sedan slutar så återbetalas inget av den terminsavgiften. Du blir dock inte debiterad för den andra terminen. Om du av någon anledning missar en delkurs pg ex sjukdom så erbjuds du att ta denna delkurs vid annat tillfälle. Någon avgift återbetalas inte för den uteblivna delkursen.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in en utbildning vid för få anmälda. Då kan Du söka på nytt till nästa utbildningsstart.

Har Du frågor kring vår policy är Du välkommen att kontakta oss!

Naturterapeutskolan
Ola Vilnersson, utbildningsansvarig

Våra kurser och utbildningar

Kontakta oss

Mail: info@naturterapeutskolan.se
Telefon: 042-12 15 08

Naturterapeut

Hitta din terapeut
Bli medlem
Logga in

Kursdeltagarna tycker

Tack för en trevlig avslutningsdag!

Tack för en bra examination och fest på kvällen. Hela utbildningen har genomsyrats av att alla lärarna har bjudit på hög kunskap och egna erfarenheter. Så även på avslutningsdagen då vi blev bjudna på kärleksfullt lagad god mat (med hjälp av Diana) samt gästfrihet.
En dröm har gått i uppfyllelse och jag är utbildad Naturterapeut med en rik kunskap från skolan!
Solig Kram/Bodil

Bodil. 57 år, Naturterapeut, Cert. Massör

Tack för en toppenkurs med Krister Jansson

Tack för en toppenkurs men Krister Jansson!
Det är en lärorik och inspirerande kurs som jag varmt rekommenderar.
Krister inspirerar och har stora kunskaper , jag går gärna fler kurser.
Jag använder och kommer att använda mig av just detta synsätt i mitt arbete och i mitt liv , det är ett fantastiskt sätt att hjälpa människor på!

Therese Karlsson

Therese

Underbar utbildning!

Jag hade länge letat efter en utbildning som såg till helheten i en behandling. När jag sen förstod vilka som skulle undervisa på utbildningen fanns ingen tvekan längre . Idag kan jag hjälpa flera patienter och min kundkrets har ökat markant. Jag kan därför varmt rekommendera denna utbildning där man få konkreta kunskaper som är användbara i det dagliga arbetet.”

/Jörgen Andersson, Massageterapeut och Friskvårdskonsulent

Jörgen

Söker du

Torbjörn Bryde (fd Mårtensson)
Ola Vilnersson
Ny hemsida & smarta verktyg
Plantamed